Vanzeir in verband gebracht met Rode Duivels: Waarom niet?

Vanzeir in verband gebracht met Rode Duivels: "Waarom niet?"

10-09-2021 20:31
7

Union is dit seizoen één van de revelaties en pronkt momenteel bovenaan het klassement. Deels dankzij Dante Vanzeir, die de weg naar doel bijzonder makkelijk vindt. Mag hij al hopen op de ultieme eer: de Rode Duivels?

De Rode Duivels zitten momenteel in een overgangsfase en er wordt al gezocht naar de opvolging voor onze 'Gouden Generatie'. Na zijn sterke prestaties dit seizoensbegin klinkt ook de naam van Vanzeir. Zo zat hij al in de voorselectie, maar zat een definitieve selectie er nog niet in. Al gelooft men bij Union wel dat dat (binnenkort) kan.

Zo is ploegmaat Guillaume François een grote fan van de spits. "We hebben goed met hem gelachen toen we hoorden dat hij in de voorselectie zat, want dat leek ons nogal surrealistisch. Maar waarom zou hij in de toekomst geen Rode Duivel kunnen worden", vraagt hij zich af bij RTBF. "Jérémy Doku en Hugo Siquet zijn tenslotte ook opgeroepen na slechts een paar matchen."

De 23-jarige Vanzeir heeft alleszins een uitstekende seizoensbegin achter de rug. In de zes gespeelde wedstrijden dit seizoen was hij goed voor vijf doelpunten en drie assists.