Jbari spaart kritiek op Martinez niet: Hij is de toekomst van Belgisch voetbal

Jbari spaart kritiek op Martinez niet: "Hij is de toekomst van Belgisch voetbal"

09-09-2021 19:16
18

Woensdag kregen we opnieuw heel wat bekende namen te zien bij de Rode Duivels. Geen Yari Verschaeren, Zinho Vanheusden of Charles De Ketelaere, tot de grote ontgoocheling van heel wat fans. Ook Nordin Jbari had hen graag aan het werk gezien.

"Waarom De Ketelaere meenemen", vraagt Jbari zich af bij RTBF. "Als hij niet speelt, waarom hem dan laten komen? Hij heeft achttien uur heen en terug op het vliegtuig moeten zitten, hij heeft al met de beloften gespeeld en moet vrijdag opnieuw spelen. Voor mij is De Ketelaere de toekomst van het Belgische voetbal."

Voor de Ketelaere bleef het echter bij opwarmen en zag hij onder andere Thomas Foket en Leander Dendoncker wel invallen. Roberto Martinez kreeg ook flink wat kritiek voor die wissels, maar daar deed Philippe Clement niet aan mee. Voor de coach van Club Brugge was het vooral een eer dat zijn spelers werden opgeroepen.

Mogelijk moet De Ketelaere deze week toch al vol aan de bak. Vrijdag wacht, ondanks de weinige recuperatietijd na de lange reis, de partij tegen KV Oostende.