Clement ziet Wesley nog niet snel terugkeren in basiself van Club Brugge

Clement ziet Wesley nog niet snel terugkeren in basiself van Club Brugge

09-09-2021 19:00

Club Brugge staat vrijdag al tegenover KV Oostende en moet dus vol aan de bak. Bij de Bruggelingen is het uitkijken naar de nieuwelingen, al zal een deel van die nieuwelingen hoogstwaarschijnlijk nog niet in actie kunnen komen.

José Izquierdo is nog steeds revaliderende, terwijl ook Ruben Providence een zware blessure heeft opgelopen. Hier en daar werd er door de Brugse fans al gehoopt op speelminuten voor Wesley Moraes. De Braziliaan speelde al in een oefenpartij, maar het echte werk lijkt nog te vroeg te komen.

Zo gelooft coach Philippe Clement niet dat we Wesley tegen KV Oostende al aan het werk zullen zien. Mogelijk ziet er zelfs nog geen selectie in voor de Braziliaan. "Ik heb nog geen selectie gemaakt, maar Wesley is een van de jongens die nog een serieuze fysieke achterstand hebben", geeft Clement aan op zijn persconferentie.

"Dus laat ons zeggen dat de kans zeer klein is dat hij er morgen al bij is, tenzij er nog heel onverwachte dingen zouden gebeuren", klinkt het. Daardoor blijft het de vraag hoe Clement vrijdag zal aantreden tegen KV Oostende. Ook Hans Vanaken en Charles De Ketelaere zijn onzekerheden na hun vermoeiende trip richting Rusland voor de Rode Duivels.