Waasland-Beveren verliest meteen in Croky Cup: Dit is klote

Waasland-Beveren verliest meteen in Croky Cup: "Dit is klote"

05-09-2021 14:45 Laatste update: 14:47

Waasland-Beveren zal dit seizoen geen brokken maken in de Croky Cup. Het werd in haar eerste match uitgeschakeld door amateurclub Dender (1-0). Een zware domper voor Waasland-Beveren, dat zo geen affiche tegen een eersteklasser krijgt. 

Ook verdediger Dries Wuytens was bijzonder ontgoocheld na de match. "We misten vier grote kansen, honderd procent kansen. Hadden we er daar eentje van kunnen scoren, moesten zij komen. We hadden die wedstrijd makkelijk kunnen uitspelen zo. Iedereen zal naar het resultaat kijken en denken dat we hier een slechte match speelden, maar dat is niet zo. We hebben genoeg kansen gecreëerd, maar we maakten ze niet af. Dit is klote", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws

Waasland-Beveren had van de Croky Cup een doel gemaakt. "We wilden zo ver mogelijk geraken in de Beker. We wilden ons meten met de eersteklassers nu we in 1B zitten. We wonnen 0-4 in Moeskroen en vertrokken daar met een goed gevoel. Dat wilden we doortrekken naar deze wedstrijd. We moeten ons hoofd niet laten hangen. Het is niet het einde van de wereld", besluit hij.

In de competitie is Waasland-Beveren goed gestart met een 6 op 9. Alleen Westerlo doet nog beter met 7 op 9.