OFFICIEEL: Sierhuis keert terug naar Nederland, Heracles Almelo heeft beet

OFFICIEEL: Sierhuis keert terug naar Nederland, Heracles Almelo heeft beet

Kaj Sierhuis maakt het seizoen definitief af bij Heracles Almelo. De 23-jarige spits komt op huurbasis over van Stade Reims, waar hij buiten de boot viel.

Sierhuis kwam in de eerste weken van het seizoen niet verder dan tachtig Ligue 1-minuten en kiest nu voor een terugkeer naar Nederland. Heracles huurt de aanvaller tot het einde van het seizoen van Reims. Er is geen optie tot koop.

"Ik denk dat het een mooie match is", reageert Sierhuis op de website van zijn nieuwe club. "Ik geloof erin dat je minuten moet maken om beter te worden en te groeien als speler. Dat hoop en denk ik hier bij Heracles Almelo te kunnen doen. De manier van voetballen past bij me en het gevoel bij de club is goed. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen."

Tim Gillissen, technisch directeur van Heracles, is blij met Heracles. "De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan zijn komst. We hebben even geduld moeten hebben, maar het is mooi dat Kaj nu hier is. Zowel qua persoon als qua voetballer past hij goed bij onze club. Kaj is gedreven om zijn bijdrage te leveren, wij gaan met hem aan de slag om hem daarin te ondersteunen."

In Almelo komt Sierhuis terecht in een gespreid bedje: Sinan Bakis, de andere spits van Heracles, kreeg zondag rood tegen NEC en kan na een jaar nog altijd niet overtuigen. Sierhuis speelde eerder voor Ajax en FC Groningen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie