Update: Messi eerst niet bij PSG-opwarming, Argentijn komt pas laat aan

Update: Messi eerst niet bij PSG-opwarming, Argentijn komt pas laat aan

29-08-2021 20:39 Laatste update: 20:45
1

Lionel Messi is nergens te bekennen bij de warming-up van Paris Saint-Germain voor het duel met Stade Reims. De Argentijn zit echter gewoon bij de wedstrijdselectie en kan dus zijn debuut gaan maken voor PSG.

Het Nederlandse Ziggo Sport meldt dat Messi, die op de bank begint, niet op het veld staat tijdens de warming-up. "Iedereen in het stadion zit al op zijn plek en wacht op Messi. Het probleem is alleen dat hij niet op het veld staat. We kunnen hem niet vinden, dus dat is een beetje balen", vertelt Peters.

Het is niet duidelijk waar Messi zich wél bevindt. Eerder verschenen er beelden van de aankomst van de PSG-selectie bij het stadion van Stade Reims, waarop de 34-jarige vedette gewoon te zien was. Messi start dus zondagavond op de bank, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid wel zijn eerste minuten maken in het shirt van Paris Saint-Germain.

Update: Inmiddels is Messi nu wél gespot in het Stade Auguste-Delaune. De Argentijn was even zoek, maar de Ziggo Sport-crew heeft hem uiteindelijk toch gezien op het veld vlak voor aanvang van de wedstrijd.