'Club Brugge wil deze zomer nog twee topaanwinsten in huis halen'

'Club Brugge wil deze zomer nog twee topaanwinsten in huis halen'

11-08-2021 16:02 Laatste update: 16:09
5

Club Brugge heeft het voorlopig bij twee aanwinsten gehouden met Stanley Nsoki en Tibo Persyn. Dat betekent echter niet dat Blauw-Zwart ook klaar is op de transfermarkt. Naar verluidt wil het toch nog gaan uithalen.

Bij Sport/Voetbalmagazine weet men dat Club Brugge nog wat gepland heeft voor de laatste weken van de transferperiode. De landskampioen blijft zoeken naar aanwinsten en wil zich op minstens twee posities nog versterken.

Zo hoopt Club Brugge nog een nieuwe flankaanvaller in huis te halen. De voorbije weken werd Blauw-Zwart ook al gelinkt aan verschillende spelers, van Sebastian Villa tot Tajon Buchanan en Alex Collado. De laatste naam die nu klinkt bij de Bruggelingen is Mohamed Daramy, waar Club Brugge het transferrecord voor zal moeten breken.

Daarnaast zal Club Brugge volgens het weekblad nog een extra centrale verdediger in huis halen. Het zag deze zomer Odilon Kossounou voor een recordsom van dertig miljoen euro vertrekken. Met Nsoki haalde het al een mogelijke vervanger in huis, maar daar blijft het dus niet bij.