'Lommel krijgt via Manchester City versterking van Australiër Arzani'

'Lommel krijgt via Manchester City versterking van Australiër Arzani'

03-08-2021 23:44
1

Lommel heeft met de hulp van de City Group al flink wat namen in huis weten halen. Dit seizoen zal dat ook weer gebeuren. De Limburgers staan op het punt om Daniel Arzani in huis te halen.

Dat meldt Sven Claes op Twitter. De Australiër staat momenteel op de loonlijst van Manchester City, maar zal vermoedelijk worden uitgeleend aan Lommel. Arzani moet de Limburgse club dit seizoen helpen aan de promotie naar Eerste Klasse A.

De 22-jarige Arzani stond gekend als een bijzonder groot talent en werd in 2018 door Manchester City weggehaald bij Melbourne City. Daarop werd hij uitgeleend aan Celtic, FC Utrecht en het voorbije seizoen aan het Deense Aarhus GF. Grote successen werden dat echter nooit. Ook voor Aarhus GF kwam hij amper vijf keer in actie.

Nu krijgt de eenvoudige Australisch international een kans bij Lommel. De middenvelder wordt daarmee ook de vijfde(!) speler van Man City die richting Lommel trekt. Eerder haalde het ook al Kluiverth Aguilar, Diego Rosa, Thomas Agyepong en Mohammed Aminu in huis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie