AS Monaco lijkt tegenstander van Genk of Shakhtar te gaan worden

03-08-2021 21:13 Laatste update: 21:17
1

KRC Genk of Shakhtar Donetsk lijken hun tegenstander in de volgende ronde van de Champions League al te kennen. De ploeg die doorstoot zal het daarin hoogstwaarschijnlijk opnemen tegen AS Monaco, dat de heenwedstrijd tegen Sparta Praag met 0-2 wist te winnen.

Op bezoek in Praag kenden de Monegasken maar weinig problemen met de Tsjechiërs. Vijf minuten voor de rust kon Monaco voor het eerst vieren na een doelpunt van Tchouaméni. Na de rust, op het uur, werd de wedstrijd helemaal beslist door Kevin Volland. Hij maakte er 0-2 van en hielp Monaco zo dus aan de winst.

Bij Monaco kregen we weinig bekende gezichten te zien. Landgenoot Eliot Matazo zal een hele wedstrijd op de bank, van de drie Cercle-huurlingen van vorig seizoen speelde enkel Musaba drie minuten mee. Verdediger Strahinja Pavlovic bleef op de bank, Gianluca Biancone zat niet in de wedstrijdselectie, net zoals Krépin Diatta.