Nieuwe aanvaller van Zulte Waregem stelt zich voor: Een echte professional

Nieuwe aanvaller van Zulte Waregem stelt zich voor: "Een echte professional"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 20:04di 03-08-2021 om 20:04

SV Zulte Waregem kon blijkbaar nog wat offensieve stootkracht gebruiken, want de club maakte dinsdag de komst van Alieu Fadera bekend. De negentienjarige Gambiaan werd meteen voor de camera gehaald.

Fadera komt over van het Slowaakse FK Pohronie, waar hij afgelopen seizoen goed was voor een handvol doelpunten en assists. Wanneer hem gevraagd wordt naar zijn sterke punten, kijkt de aanvaller vooral naar zijn attitude op het trainingsveld en daarbuiten. Hij noemt zichzelf een "harde werker" en een "echte professional".

Door zijn prestaties waren er volgens Fadera zelf verschillende kapers op de kust, maar uiteindelijk haalde Zulte Waregem hem in huis. "Ik hoorde heel wat goede zaken over deze club", geeft hij zelf aan. Vervolgens bekeek Fadera enkele video's en had hij een gesprek met Francky Dury. Daarna was het in kannen en kruiken.

Zulte Waregem zal de doelpunten van Fadera zeker omarmen. In de eerste twee speeldagen slaagde het er twee keer in om de netten te vinden, via Jelle Vossen en Abdoulaye Sissako. Met Gianni Bruno vertrok de prijsschutter van Essevee eerder al naar KAA Gent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws