OFFICIEEL: Waasland-Beveren houdt met Jackers ook in 1B sterkhouders aan boord

OFFICIEEL: Waasland-Beveren houdt met Jackers ook in 1B sterkhouders aan boord

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 12:15vr 30-07-2021 om 12:15

Waasland-Beveren heeft een belangrijke slag geslagen met het oog op een snelle terugkeer naar Eerste Klasse A. Doelman Nordin Jackers blijft namelijk actief op de Freethiel. Hij verlengde zijn contract bij de degradant.

Met een filmpje en een korte mededeling maakt Waasland-Beveren het goede nieuws bekend. Voor hoeveel jaar Jackers zich verbonden heeft aan de fusieclub, maakt het nog niet bekend, maar het belangrijkste is dat de Limburger de komende maanden zal meehelpen om weer terug te keren naar het hoogste niveau. Tijdens het voorbije seizoen was Jackers van grote waarde met verschillende fraaie reddingen.

Die prestaties moet hij herhalen in Eerste Klasse B. Daar krijgt Waasland-Beveren de concurrentie van onder meer Lommel SK, KVC Westerlo en Royal Excel Moeskroen, nog zo'n zakker, om de stap hogerop te zetten. Jackers stroomde op jonge leeftijd door uit de jeugd van KRC Genk, maar kon daar geen vaste stek veroveren. Eerst kwam hij op huurbasis uit voor Waasland-Beveren, dat hem vervolgens medio 2020 definitief overnam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Waasland-Beveren de grootste titelfavoriet in 1B?

Ja
36%
Nee, één van de favorieten
47%
Nee, het is geen favoriet
17%
(92 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws