Van den Brom beschermt zijn sterspeler: Ik maak me geen zorgen

Van den Brom beschermt zijn sterspeler: "Ik maak me geen zorgen"

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 22:45do 29-07-2021 om 22:45

KRC Genk speelt vrijdag al tegen KV Oostende. Voor Paul Onuachu is dat een mooie tegenstander, want de Nigeriaan scoorde voorlopig in elke wedstrijd tegen de kustploeg. John van den Brom hoopt uiteraard dat hij dat vrijdag weer doet, want voorlopig komt het er niet uit. 

"Er zijn van die tegenstanders waar je met een kruisje achter je naam tegen begint te voetballen", lacht Van den Brom bij Het Belang Van Limburg. "Ach, over Paul maak ik me geen zorgen. Eén, hij zit zeker niet met een transfer in zijn hoofd. En twee, hij kwam zowel tegen Club als tegen de Rouches in scoringspositie."

Van den Brom gelooft dat de goals wel vanzelf komen. "Een Onuachu op niveau maakt er twee of drie tegen Standard. Nu lukte het even niet. Kan gebeuren. Niet vergeten dat hij amper twee en een halve week getraind heeft. Vanaf het ogenblik dat hij totaal onzichtbaar is, ga ik me zorgen maken. Maar dat is niet het geval."

Dat Onuachu kan scoren bewees hij vorig seizoen. Met 33 doelpunten op één seizoen verbeterde hij zelfs het clubrecord van Wesley Sonck. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws