Supporters morren, STVV-CEO Tateishi reageert na kritiek op uitblijven transfers

Supporters morren, STVV-CEO Tateishi reageert na kritiek op uitblijven transfers

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 11:45do 29-07-2021 om 11:45

STVV is begonnen aan het nieuwe seizoen, maar deed dat voorlopig zonder nieuwe spelers. Dat zorgde bij flink wat supporters ook voor frustratie. CEO Takayuki Tateishi reageert na de kritiek op het beleid van de club.

De Japanse CEO van STVV geeft aan dat men bij de club nog stevig blijft zoeken naar nieuwe aanwinsten. "Het is belangrijk om te begrijpen dat de sportieve afdeling de noodzaak inziet om een paar versterkingen aan het team toe te voegen en er hard aan werkt om ze te vinden", klinkt het op de officiële website.

Volgens Tateishi zijn er echter verzachtende omstandigheden voor de late transfers. Zo geeft hij aan dat flink wat ploegen wachten op het einde van de grote toernooien én dat de competitie bijzonder vroeg is gestart. Daarnaast is er ook nog de coronasituatie, waardoor flink wat clubs voorzichtiger omspringen met het geld.

Toch zal STVV nog spelers halen, aldus Tateishi. "De club erkent dat er nog enkele aanvullingen nodig zijn", klinkt het. "De communicatie met de coach over de spelers is gaande met betrekking tot de profielen. De huidige selectie bestaat uit 26 spelers (als iedereen gezond en beschikbaar is) en het is de bedoeling om tegen eind augustus nieuwe spelers toe te voegen", aldus Tateishi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws