Club Brugge heeft nog huiswerk: Je hebt ander type speler nodig

Club Brugge heeft nog huiswerk: "Je hebt ander type speler nodig"

19-07-2021 12:00 Laatste update: 12:11
11

Club Brugge pakte afgelopen zaterdag de Supercup. Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazinezag dat Club Brugge klaar is voor het nieuwe seizoen. De fans kunnen daarin een groot verschil maken. 

"Die supporters zijn voor Blauw-Zwart echt een zegen, ze tillen het elftal over mindere momenten heen, dat zag je weer bij die 0-1-achterstand. Het is geen toeval dat Club vorig seizoen in de reguliere competitie minder punten pakte thuis dan buitenshuis."

Club deed nog geen transfers, maar het team lijkt wel bijna klaar te zijn. "Eigenlijk mist Club Brugge alleen een lopende spits. Bas Dost is iemand die vanaf de flanken moet bediend worden, dat gebeurde niet zo vaak. Je hebt een ander type speler nodig, toch zeker op bepaalde momenten. Maar die zal er allicht komen. Club Brugge wacht op de transfermarkt rustig af tot er opportuniteiten zijn. Zoals zoveel andere clubs."

Club Brugge begint rustig aan het nieuwe seizoen. Een thuismatch tegen Eupen zou maar een opwarmertje moeten zijn voor de kampioen.