Ex-speler AS Monaco en ex-speler Standard en KV Oostende krijgen kans bij Cercle

Ex-speler AS Monaco en ex-speler Standard en KV Oostende krijgen kans bij Cercle

03-07-2021 10:30

Cercle Brugge heeft al enkele spelers in huis gehaald, maar is nog verre van klaar op de transfermarkt. De komende dagen en weken wil Groen-Zwart nog versterking vinden. Florian Antognelli en Ibrahima Bah krijgen alvast de kans om zich te bewijzen.

Op de officiële kanalen kondigt Cercle Brugge aan dat de twee spelers een testperiode afleggen bij de Vereniging. Antognelli kwam uit voor AS Monaco, maar zag zijn contract daar aflopen. Nu mag de verdedigende middenvelder zich bewijzen bij Cercle Brugge. Daarnaast krijgt ook Bah (ex-Standard, Union SG en KV Oostende) een kans bij Cercle Brugge.

Daar lijkt het ook niet bij te gaan blijven in de komende dagen, met technisch directeur Carlos Avina. "Na de recente komst van Waldo Rubio blijven we werken aan de kern voor komend seizoen. We focussen hierbij om de kern zo goed als rond te krijgen voor de competitiestart op 24 juli", klink het.

"De pandemie heeft evenwel z’n effecten op de transfermarkt en verloopt hierdoor onder meer erg traag. De markt is nog twee maanden open, we zijn dus vastbesloten om het team te blijven versterken", besluit hij.