Oefenmatch Anderlecht-KV Oostende geannuleerd door reactie op vaccin

Oefenmatch Anderlecht-KV Oostende geannuleerd door reactie op vaccin

30-06-2021 17:40 Laatste update: 02-07-2021 09:44
5

RSC Anderlecht zit inmiddels een tweetal weken in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Komende vrijdag staat de tweede oefenpot op het programma, tegen KV Oostende. Dat duel zal live te volgen zijn voor kijklustigen.

Anderlecht maakt woensdagmiddag bekend dat de oefenwedstrijd met KVO op alle kanalen te zien zal zijn. Paars-witte supporters die zich vrijdagmiddag anderhalf uurtje kunnen vrijmaken, weten dus waar ze terecht kunnen. De aftrap van de vriendschappelijke ontmoeting wordt gegeven om 12u.

Eerder oefende Anderlecht al tegen Sint-Truiden, ook al op een vrijdag. Die ouverture van het seizoen eindigde op een 1-1-gelijkspel. Francis Amuzu nam toen de Brusselse treffer voor zijn rekening, terwijl STVV Ilombe Mboyo mocht bedanken voor de gelijkmaker. 

Wie hoopt om de nieuwste aanwinst van paars-wit aan het werk te zien, keert waarschijnlijk van een kale reis terug. Woensdag stelde Anderlecht Sergio Gomez voor, een gewezen Barça-product dat overkomt van Borussia Dortmund. Hij zal pas vanaf volgende week kans maken op speelminuten.

Update: De oefenpot tussen RSC Anderlecht en KV Oostende is geannuleerd, dat laten de kustclub en paars-wit op de officiële kanalen weten. Verschillende spelers hebben een reactie van het vaccin en kunnen daarom niet spelen.