'Atalanta staat weer wat dichter bij De Ketelaere, al heeft AZ'er nu prioriteit'

'Atalanta staat weer wat dichter bij De Ketelaere, al heeft AZ'er nu prioriteit'

20-06-2021 23:47 Laatste update: 23:52
7

Club Brugge gaat een spannende transferzomer rond Charles De Ketelaere tegemoet. De landskampioen wil haar goudhaantje dolgraag aan boord houden, maar die wekt uiteraard interesse op vanuit het buitenland. Vooral Atalanta Bergamo boezemt angst in.

De Italiaanse subtopper heeft haar pijlen helemaal op De Ketelaere gericht. De voorbije dagen was al duidelijk geworden dat het nummer drie uit de afgelopen Serie A een boon heeft voor de Bruggeling. Volgens Sport Italia staat de club nu weer 'wat dichter' bij haar doelwit, al is er van een akkoord zeker nog geen sprake. Als De Ketelaere al zou vertrekken, moet er hoe dan ook flink wat boter bij de vis komen.

Wat Club Brugge ademruimte kan verschaffen, is dat De Ketelaere lang niet als enige op het verlanglijstje van Atalanta staat. Integendeel, momenteel zijn de Italianen voornamelijk in de weer met Teun Koopmeiners. De middenvelder van AZ is de eerste prioriteit en moet zo'n vijftien miljoen euro kosten. Ook ploeggenoot en vleugelaanvaller Calvin Stengs staat overigens in hun belangstelling. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie