UPDATE: 'Hoop van Castagne blijkt ijdel, geen twee, maar zes breuken in oogstreek'

UPDATE: 'Hoop van Castagne blijkt ijdel, geen twee, maar zes breuken in oogstreek'

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 16:18zo 13-06-2021 om 16:18

Laatste update: maandag 14 juni 2021 om 21:54ma 14-06-2021 om 21:54

Timothy Castagne heeft de selectie definitief verlaten bij aankomst in Tubeke. De verdediger moest zaterdag het veld geblesseerd verlaten na een felle botsing in de wedstrijd tegen Rusland. Het verdict was hard voor de Rode Duivel: een breuk aan de oogkas.  

Dat betekent einde tornooi voor de onfortuinlijke Castagne. Bij aankomst in Tubeke werd hij opgepikt door zijn vriendin. Dinsdag volgt een operatie aan de oogkas. De Rode Duivel zal volgens Het Laatste Nieuws onder het mes gaan in Antwerpen.  

Update: Een dubbele oogkasbreuk is het harde verdict voor Timothy Castagne bij de Rode Duivels. Toch geeft de flankspeler alle hoop nog niet op, dat meldt Het Nieuwsblad. ‘In zijn hoofd kan hij nog deel uitmaken van de groep als de Rode Duivels de EK-finale op 11 juli bereiken’, klinkt het. Bondscoach Roberto Martinez liet echter al weten dat zijn tornooi erop zit.

Update 14u06: De schade bij Castagne blijkt nog zwaarder uit te vallen dan oorspronkelijk gedacht, meldt La Dernière Heure. De onfortuinlijke Duivel liep geen twee, maar zes breuken op in zijn oogkas. Dinsdag gaat hij al onder het mes. Castagne koesterde de stille hoop om eventueel nog paraat te zijn voor een mogelijke EK-finale, maar daar moet hij nu definitief een kruis over maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws