'Pochettino hakt knoop door en deelt opvallende vertrekwens met PSG-bazen'

'Pochettino hakt knoop door en deelt opvallende vertrekwens met PSG-bazen'

01-06-2021 23:17
7

Als we het Franse Libération moeten geloven, heeft Mauricio Pochettino bij de clubleiding van Paris Saint-Germain bekend gemaakt dat hij alweer wil vertrekken. De oefenmeester werd net na de jaarwisseling aangesteld als opvolger voor Thomas Tuchel bij PSG.

Libération stelt dinsdagavond dat Pochettino zijn vertrekwens met sportief directeur Leonardo en voorzitter Nasser al-Khelaïfi heeft gedeeld. De voormalig trainer van onder meer Tottenham Hotspur heeft een contract dat nog een seizoen langer doorloopt. The Daily Mail meldde eerder ook al dat Pochettino graag weg wil bij PSG. De clubleiding zou daar alleen niet aan mee willen werken.

Afgelopen week werd Pochettino al een aantal keer gelinkt aan een vroeg vertrek bij Paris. Hij zou niet happy zijn in de Franse hoofdstad, waardoor hij snel zijn biezen wil pakken.

De Argentijn is naar verluidt in gesprek met Tottenham over een sensantionele comeback. Libération meldt niet of dat meespeelt in de vertrekwens van Pochettino. De coach was volgens geruchten overigens ook in beeld bij Real Madrid om de vertrekkende Zinédine Zidane op te volgen. Vrijdagmiddag werd echter bekend dat Carlo Ancelotti de nieuwe trainer van De Koninklijke wordt.