Lang sluit vertrek bij Club niet uit: Daar ben ik altijd eerlijk over geweest

Lang sluit vertrek bij Club niet uit: "Daar ben ik altijd eerlijk over geweest"

24-05-2021 23:15
7

Geen ultieme bekroning voor Noa Lang, maar met de trofee voor Belofte van het Jaar mag de zomeraanwinst van Club Brugge toch uitermate tevreden terugblikken op zijn eerste seizoen in het Belgische voetbal. In zijn reactie na zijn bekroning kreeg de Nederlander een vraag over zijn persoonlijke toekomst.

Bij de uitreiking bij Eleven Sports moest Lang een prangende vraag beantwoorden: vertrekt hij al meteen bij Club Brugge? "Ik kan niets beloven. Daar ben ik altijd eerlijk over geweest", hield de vleugelaanvaller zich op de oppervlakte. Ongetwijfeld zal Blauw-Zwart aanbiedingen krijgen de komende weken en maanden, maar aangezien Lang er nog maar één seizoen is, lijkt het haalbaar om hem aan boord te houden.

Mocht onze noorderbuur in Brugge blijven, zou hem dat echter niet tegen de borst stuiten. "Als ik blijf, is het met alle liefde", benadrukte hij. De 21-jarige Lang veroverde de Jupiler Pro League eigenlijk vanaf minuut één, met snedige dribbels, technische hoogstandjes en knappe doelpunten. Die leverden hem maandagavond de trofee voor Beste Belofte op. Voor de Profvoetballer van het Jaar behoorde hij ook tot de laatste drie, maar daar trok Paul Onuachu aan het langste eind.