Standard-fans komen in opstand en beledigen Nicaise en Preud'homme

Standard-fans komen in opstand en beledigen Nicaise en Preud'homme

22-05-2021 20:15
1

Bij Standard zijn de supporters absoluut niet tevreden met de gang van zaken. Dat heeft ook het bestuur van de Rouches meermaals ondervonden. Ook vrijdag weer, voor de laatste wedstrijd van het seizoen.

Standard eindigt het seizoen met een thuiswedstrijd tegen KV Oostende, maar het bestuur van de Rouches kreeg voor de wedstrijd nog een onaangename verrassing te zien van de eigen fans. Zij werden verwelkomd met enkele bijzonder kritische spandoeken en werden ook genoemd met naam.

L'Avenir nam foto's van de spandoeken, waarop onder andere de "incompetentie" van het bestuur werd aangekaart. De supporters zijn daarnaast ook bijzonder ontevreden dat er amper nog geld in de transferkas van de club zit.

Ook Benjamin Nicaise, technisch directeur van de club, werd hard aangepakt. 'Jouw enige geslaagde transfer is een bankoverschrijving', viel er te lezen op een spandoek. Ook clublegende Michel Preud'homme werd stevig geviseerd. 'MPH floptransfer', stond er op één spandoek. '600.000 euro per jaar, het mooie leven van een gepensioneerde' op een ander spandoek.