Vertrekt Vercauteren? ‘Kleedkamer Antwerp staat niet achter aanpak en tactiek'

Vertrekt Vercauteren? ‘Kleedkamer Antwerp staat niet achter aanpak en tactiek'

20-05-2021 07:00
7

De toekomst van Frank Vercauteren bij Royal Antwerp FC wordt al een tijdje in vraag gesteld. Nu meldt Het Laatste Nieuws dat de kleedkamer niet achter de trainer zou staan. Er wordt een drukke zomer verwacht bij The Great Old.

Vercauteren staat waarschijnlijk voor zijn laatste twee wedstrijden met Antwerp. In juni loopt zijn contract af en er is nog altijd niet gesproken over een eventuele verlenging. De kleedkamer van Antwerp zou niet achter Vercauteren staan. ‘Hij toont te weinig emotie tegenover hen, een los gesprekje aanknopen is onmogelijk, tactisch is er niet altijd een duidelijk plan en als dat er al is, vinden verschillende spelers zijn aanpak te behouden’, klinkt het.

Ook speelt de privé-situatie van Vercauteren mee. Zijn vrouw en kind verblijven nog steeds in Rusland. Hij kocht daar recent een penthouse. Zo zal Antwerp dus moeten zoeken naar een nieuwe coach. En dat niet alleen. Ook sportief directeur Luciano D’Onofrio vertrekt en het contract van verschillende stafleden loopt af. Video-analist Nico Still, assistenten José Jeunechamps, Vedran Runje en Samir Beloufa verlaten waarschijnlijk de club ook.