Stijnen: Ik heb veel spijt van mijn vertrek bij Club

Stijnen: "Ik heb veel spijt van mijn vertrek bij Club"

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 09:37za 15-05-2021 om 09:37

Club Brugge heeft talloze goede keepers gehad van Simon Mignolet tot Birger Jensen. Op dat niveau zat Stijn Stijnen niet en de manier waarop hij afscheid nam van Club Brugge was ook op een speciale manier maar de Limburger blijft wel supporter voor Club.

We kennen allemaal wel nog de hetze die ontstond toen het duidelijk werd dat Stijnen via een anoniem account op sociale media kritiek uitte op zijn ploegmakkers. De bom was ontploft en Stijnen werd naar de uitgang verwezen. Tot vandaag de dag vindt Stijnen het nog altijd jammer hoe het zo gelopen is. "Dat was geen droomafscheid, neen. Ik heb daar nog altijd veel spijt van. Ik had moeten toegeven dat het het moment was om uit elkaar te gaan", vertelt Stijnen aan Het Nieuwsblad.

De reden waarom het plots niet meer ging wijt Stijnen aan het feit dat hij daar te lang gezeten heeft. "Je kent elke steen en elke hoek van de kamer. Dan kan er wel eens sleet op komen. En dat was het geval. We klaagden al als het water niet warm genoeg was", verklaart Stijnen.

De doelman heeft wel geen wrange gevoelens ten opzichte van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert. "Ik verwijt Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert niets. Ik heb Verhaeghe eigenlijk nooit gezien en Mannaert heeft dat heel sereen opgelost. Hij heeft de angel eruit gehaald omdat het begon te escaleren. Ik heb er veel spijt van", aldus Stijnen in Het Nieuwsblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws