Vroeger bijzonder stroef, nu scoort Storm met ogen dicht: Hopelijk keerpunt

Vroeger bijzonder stroef, nu scoort Storm met ogen dicht: "Hopelijk keerpunt"

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 07:50do 13-05-2021 om 07:50

Dat KV Mechelen nog volledig op koers ligt voor Europees voetbal, heeft het voor een groot deel aan Nikola Storm te danken. De vleugelflitser excelleert de laatste weken, met snedige dribbels en - vooral - een heleboel doelpunten. Die komen ook voor hem zelf wat uit de lucht vallen.

Storm haalde in de heenronde ook geen slecht niveau, maar viel toen voornamelijk op vanwege een resem gemiste open kansen. Daardoor verzeilde hij in februari en maart zelfs even op de bank. Sinds midden april, meer bepaald het duel tegen Zulte Waregem (4-2), valt plots een andere Storm te bewonderen. Het jeugdproduct van Club Brugge zit aan zeven treffers in zijn laatste vier wedstrijden.

Storm krabt zichzelf ook even in de haren. Een echte verklaring heeft hij niet voor de metamorfose. "Hopelijk is dit een keerpunt", beseft hij in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Misschien komen mijn écht goede jaren er nu pas aan." Storm is inmiddels 26 en heeft dus zeker nog flink wat mooie jaren voor de boeg.

In ieder geval beleeft Storm momenteel de meest productieve periode uit zijn carrière. De cijfers zijn zelfs erg bijzonder. In totaal scoorde de vleugelaanvaller nu 28 doelpunten in Eerste Klasse A of B. Daarvan maakte hij er dus zeven, ofwel een kwart, in de voorbije maand.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Verdient Storm nog een kans aan de Belgische top?

Ja
65%
Nee
35%
(40 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws