'Real Madrid heeft bij Club Brugge geïnformeerd naar De Ketelaere'

'Real Madrid heeft bij Club Brugge geïnformeerd naar De Ketelaere'

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 16:04wo 05-05-2021 om 16:04

Laatste update: woensdag 5 mei 2021 om 16:23wo 05-05-2021 om 16:23

Charles De Ketelaere is bezig aan de grote doorbraak bij Club Brugge en is inmiddels ook een basispion geworden in het team van Philippe Clement. Hij liet al enkele mooie dingen zien en dat heeft men ook in het buitenland opgemerkt. Ook de absolute topclubs.

Eerder raakte al bekend dat onder andere Napoli verregaande interesse toont in De Ketelaere. Al snel werd echter onthuld dat er nog grote clubs aan de mouw van De Ketelaere trekken. De Italiaanse journalist Valter De Maggio weet ook om welke clubs het gaat.

Volgens hem lonkt namelijk de absolute top voor De Ketelaere, al blijft Napoli ook een grote kanshebber om de speler van Club Brugge aan te trekken. "Maar er zijn veel concurrenten. Zelfs Real Madrid heeft geïnformeerd, net zoals enkele Engelse clubs", geeft hij aan bij Radio Kiss Kiss.

Het is echter niet bekend hoe concreet de interesse van Real Madrid is. Dat de middenvelder met zijn prestaties in de Champions League en na zijn debuut bij de Rode Duivels op flink wat lijstjes staat, is nu wel duidelijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws