Van den Brom beseft dat het rommelt bij Antwerp: Allemaal beetje vreemd daar

Van den Brom beseft dat het rommelt bij Antwerp: "Allemaal beetje vreemd daar"

29-04-2021 16:48

Royal Antwerp FC en KRC Genk krijgen de eer om de verkorte Play-Off 1 op gang te trappen. Bij de thuisploeg leek het de voorbije week wel een duiventil, met het nieuws rond de ondervraging van Luciano D'Onofrio en uiteraard de veelbesproken overstap van Lior Refaelov naar RSC Anderlecht. Dat maakt de zaak van John Van den Brom niet.

Na enkele dagen welles-nietes lijkt Refaelov dan toch mee te doen tegen Genk. De Gouden Schoen zit alvast in de selectie van Frank Vercauteren. "Van mij hoeft hij niet te spelen, hoor. Ik vind Refaelov een geweldige speler", haalde collega Van den Brom een grapje boven op zijn perspraatje. Op het middenveld zal Refaelov overigens geen Bryan Heynen tegenkomen, want die is geschorst.

Het verschil in gemoedsrust tussen beide clubs is tekenend. Terwijl Genk na de bekerwinst nog op een wolk vertoeft, davert Antwerp op haar grondvesten. "Het is allemaal een beetje vreemd wat daar gebeurt op dit moment, maar dat maakt onze rekening niet", schuift Van den Brom die uiteenlopende gevoelens op kant. 

Antwerp duikt de nacompetitie in met één puntje voorsprong op Genk. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kwamen beide elftallen ook al tegen elkaar uit. Toen haalde The Great Old het na een ultieme ommezwaai: 3-2.