‘Refaelov laatste weken in vorm bij Antwerp, maar mogelijk niet meer in actie’

‘Refaelov laatste weken in vorm bij Antwerp, maar mogelijk niet meer in actie’

27-04-2021 07:00
16

Lior Refaelov speelt volgend seizoen in het shirt van RSC Anderlecht. De transfer werd vlak voor de start van Play-Off 1 aangekondigd. Een vreemde timing, dat vindt ook Antwerp. Volgens Het Nieuwsblad zit de kans erin dat Refaelov dit seizoen niet meer in actie komt.

Bij Antwerp zijn ze niet blij dat de transfer niet op het einde van het seizoen is afgerond en bekendgemaakt. The Great Old had liever gewild dat alles in stilte werd beklonken. Dan had hij komende weken nog in actie kunnen komen, maar nu wordt er gesuggereerd dat zijn tijd op de Bosuil erop zit.

Toch een flinke aderlating voor Frank Vercauteren en consorten want de middenvelder was de laatste weken weer in vorm. ‘Maar als het vandaag na een gesprek met Frank Vercauteren en het bestuur definitief een 'njet' wordt, zal het geen verrassing zijn’, klinkt het.

Hetzelfde gebeurde eerder al bij Simen Juklerod. De verdediger maakte zijn transfer naar KRC Genk bekend en werd vervolgens naar de B-kern gestuurd waar hij al sinds begin februari verkommert.