UPDATE: ‘Leverkusen wil twaalf miljoen euro bieden op Club Brugge-speler’

UPDATE: ‘Leverkusen wil twaalf miljoen euro bieden op Club Brugge-speler’

26-04-2021 15:15 Laatste update: 30-04-2021 07:44
19

Odilon Kossounou lijkt bezig aan zijn laatste dagen bij Club Brugge en mag zich opmaken voor een mooie transfer. Zijn sterke prestaties bij Blauw-Zwart werden ook opgemerkt door buitenlandse clubs, die staan te drummen om hem in huis te halen.

Eerder raakte al bekend dat de twee clubs uit Milaan, Internazionale en AC Milan, het vizier hadden gericht op Kossounou. Daar blijft het niet bij, want volgens LifeMag via The Sun zijn er flink wat meer ploegen die interesse tonen. Meer bepaald Bayer Leverkusen, Arsenal, Wolverhampton en Manchester City worden genoemd als mogelijke bestemmingen.

Bij de entourage van Kossounou klonk het al dat de verdediger komende zomer hoogstwaarschijnlijk een volgende stap in zijn carrière zet. Al zal Blauw-Zwart Kossounou, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij de club, niet zomaar laten gaan. Er worden bedragen van meer dan twintig miljoen euro genoemd voor de verdediger.

De twintigjarige Kossounou kwam dit seizoen 36 keer uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor één doelpunt en twee assists. Blauw-Zwart betaalde in 2019 zelf nog vier miljoen euro voor Kossounou, maar kan er nu een veelvoud aan terugverdienen.

Update: Odilon Kossounou is gewild. De jonge verdediger van Club Brugge werd voor zo’n 3,85 miljoen euro overgenomen van Hammarby, maar kan nu ferme winst opleveren. La Dernière Heure meldt dat Bayer Leverkusen zo’n twaalf miljoen euro wil bieden op de Ivoriaan.