Brys heeft slecht nieuws voor spelers: “Niet opnieuw bij de groep nemen”

Brys heeft slecht nieuws voor spelers: “Niet opnieuw bij de groep nemen”

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 10:28do 22-04-2021 om 10:28

OHL kon zich niet plaatsen voor de Play-Offs. Tegenover Het Nieuwsblad blikt coach Marc Brys terug op het afgelopen seizoen. De oefenmeester heeft ook slecht nieuws voor sommige spelers.

De spelers die naast de A-kern zijn gevallen en bijvoorbeeld zoals Milan Tucic op huurbasis goed presteren zullen echter niet bij de groep aansluiten. “De intentie is niet om die spelers opnieuw bij de groep te nemen. Ze hebben eerder al de kans gehad om zich te tonen. We willen volgend jaar met een kleinere kern werken om gerichter te kunnen trainen.”

Brys heeft een plan en kern voor ogen voor OHL. “Het plan is 22 veldspelers plus 3 doelmannen en 3 jeugdspelers, maar als Messi plots afkomt en gratis voor ons wil spelen omdat hij ons truitje zo mooi vindt, moeten we niet te strikt aan die 22 vasthouden.”

Einde contract
Er zijn ook tien spelers einde contract, maar OHL is wel van plan enkelen een contractverlenging aan te bieden. “Ik ben heel tevreden van mijn groep, maar voetbal is prestatiegericht en er moeten keuzes gemaakt worden. De ambitie van King Power is om elk jaar een stap vooruit te zetten.”

“Iedereen heeft wel recht op een correcte behandeling en we willen op tijd duidelijk maken aan de spelers hoe wij het zien. Aan Pierre-Yves Ngawa hebben we bijvoorbeeld al een contractvoorstel gedaan”, aldus de oefenmeester van OHL.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws