Standard roept supporters op om niet samen te komen voor bekerfinale

Standard roept supporters op om niet samen te komen voor bekerfinale

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 19:15wo 21-04-2021 om 19:15

Standard roept zijn supporters op niet samen te troepen voor de finale van de Beker van België, komende zondag tegen KRC Genk. “Spijtig genoeg blijft de gezondheidssituatie zeer ernstig en is er geen enkele speelruimte voor onze club omtrent de strikte regels die opgelegd zijn door de overheid”, zo klinkt het woensdag op de clubwebsite. 

Standard maakt aan zijn supporters duidelijk dat ze de strikte regels van de overheid moeten volgen. Het drukt de supporters ook op het hart dat het hun steun enorm zal missen. “Beste supporters. We zijn op enkele dagen van onze Croky Cup-finale tegen KRC Genk in Brussel. De passie, fierheid en vurigheid van onze supporters zullen enorm gemist worden door de ploeg. Spijtig genoeg blijft de gezondheidssituatie zeer ernstig en is er geen enkele speelruimte voor onze club omtrent de strikte regels die opgelegd zijn door de overheid.”

Standard vreest immers voor de gevolgen als de supporters wel zouden beslissen om samen te troepen. “Deze situatie maakt ons uiteraard triest en is frustrerend, maar enerzijds staat de gezondheid van iedereen op het spel en anderzijds kunnen we het ons niet permitteren dat deze wedstrijd in gevaar komt, mochten er samenscholingen plaatsvinden rond het team. De gevolgen zouden dramatisch kunnen zijn.”

Standard kan de beker voor de negende keer winnen, Genk mikt op een vijfde triomf. De finale is een heruitgave van deze uit 2018. Toen won Standard met 1-0. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws