Ik heb bijna het gevoel alsof we landskampioen zijn geworden

"Ik heb bijna het gevoel alsof we landskampioen zijn geworden"

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 12:15ma 19-04-2021 om 12:15

Waasland-Beveren is een kat met negen levens. Dat is ook zondagavond weer gebleken. Met een verrassende zege op OH Leuven dwong de club nog barrages af voor het behoud. 

Daan Heymans was dit seizoen een sleutelspeler en is blij met deze laatste strohalm. "Op het veld heb ik een paar keer gevraagd naar de stand in de andere match", aldus Heymans bij Het Nieuwsblad. "Ik was precies wel zowat de enige speler die daarmee bezig was. Toen ik na het laatste fluitsignaal het veld opliep, keken mijn ploegmaats me vragend aan of het echt binnen was."

Gelukkig voor Waasland-Beveren won Club met 4-2 van Moeskroen. "Als we in België op één club kunnen vertrouwen, is het wel Club Brugge. Die hebben hun huiswerk gedaan. Mijn gevoel? Ik heb bijna het gevoel dat we kampioen gespeeld zijn, maar dan in de omgekeerde richting."

Heymans ziet dit ook als een kleine revanche. "We worden al een heel seizoen afgeschreven. Niemand gaf ons nog een kans op het behoud. En kijk, we eindigen toch maar mooi op die zeventiende plaats. Niet veel mensen hadden verwacht dat we dat nog zouden doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws