'Pérez heeft grote plannen bij Real: Europese Super League én Mbappé'

'Pérez heeft grote plannen bij Real: Europese Super League én Mbappé'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 17:27di 13-04-2021 om 17:27

Florentino Pérez blijft de president van Real Madrid tot en met 2025. Hij werd herkozen, omdat er geen andere kandidaten waren die zich beschikbaar hadden gesteld. Pérez heeft een aantal grote plannen en hoopt in de nabije toekomst een transferklapper te maken.

Marca zet de plannen van Pérez op een rijtje, nadat bekend werd dat de Real-president ook de komende jaren aan het roer zal staan in Madrid. Het belangrijkste is economische zekerheid. In deze tijden van corona loopt de club de nodige inkomsten mis en het is belangrijk dat er geld in het laatje gaat komen. Dat wil Real bereiken door de oprichting van een Europese Super League, een soort upgrade van de huidige Champions League. 

Daarnaast wil Pérez zo snel mogelijk weer een speler van wereldklasse naar het Estadio Bernabéu halen. Kylian Mbappé staat daarbij bovenaan het lijstje van de president. De Fransman heeft nog geen overeenstemming bereikt met Paris Saint-Germain over een verlenging van zijn contract, dat nog tot de zomer van 2022 doorloopt. Mocht er geen deal komen, dat moet PSG hem aankomende zomer verkopen om nog wat geld te verdienen aan de aanvaller.

Naast Mbappé staat ook Erling Haaland op het lijstje, maar een transfer van Mbappé wordt gezien als prioriteit nummer één. Dortmund hoopt Haaland aankomende zomer te behouden en schrikt geïnteresseerde clubs af met een vraagprijs tussen de 150 en 180 miljoen euro. Na volgend seizoen kan de Noorse spits vertrekken voor ongeveer 75 miljoen euro, door een clausule in zijn contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws