Lestienne doet geheimzinnig over toekomst bij Standard: Ik weet het zelf niet

Lestienne doet geheimzinnig over toekomst bij Standard: "Ik weet het zelf niet"

04-04-2021 16:15
3

Maxime Lestienne werd in 2018 door Standard terug naar België gehaald en kende goede en minder goede periodes bij de club. Een absolute sterkhouder is hij echter nog niet en het is dan ook nog maar de vraag of de Rouches nog verder willen met Lestienne.

Er bestaan flink wat twijfels over de toekomst van Lestienne en tegenover RTBF kan de flankaanvaller ook niet voor veel meer duidelijkheid zorgen. "Wat betreft mijn toekomst: ik weet het niet", geeft hij aan.

"Ik heb nog één jaar contract. We zullen zien of er zich straks een opportuniteit aandient. Ik ziet hier in ieder geval goed, in de zomer zal er nog tijd genoeg zijn om na te denken. Het doel nu zijn de play-offs en de bekerfinale. Ik heb in België nog nooit een prijs gewonnen, dus ik zou die finale graag winnen", aldus Lestienne.

In de bijna drie seizoenen die hij nu voor Standard uitkwam, speelde Lestienne honderd partijen voor de Rouches. Daarin was hij goed voor 21 doelpunten en zestien assists. Enkel voor Club Brugge speelde hij meer wedstrijden. Daar staat zijn teller op 157 stuks.