Anderlecht met slecht nieuws: 'Van Crombrugge zal iets langer revalideren'

Anderlecht met slecht nieuws: 'Van Crombrugge zal iets langer revalideren'

30-03-2021 17:45
8

De terugkeer van Hendrik Van Crombrugge op de Belgische velden zal nog niet voor meteen zijn. RSC Anderlecht deelde mee dat het herstel van de doelman niet meer op schema loopt. 

Aangenomen werd dat Van Crombrugge na de interlandbreak weer stilaan zijn plaats onder de laat zou kunnen innemen bij Anderlecht. Dat zal nu niet het geval zijn. 'Doelman Hendrik Van Crombrugge revalideert verder na zijn rugblessure en de bijkomende operatie. Hendrik zal iets langer revalideren na een kleine terugval in de opbouwfase', laat Anderlecht weten. 

Dit seizoen niet meer in actie?
Head of Medical, Luc Vanden Bossche, laat zich op de website van Anderlecht uit over de huidige situatie. Mogelijk speelt de doelman dit seizoen niet meer. "We volgen Hendriks herstel nauw op. De komende weken drijven we stap voor stap de trainingsarbeid op. De doelstelling is om Hendrik volgend seizoen volledig fit aan de voorbereiding te laten starten."

Een rugblessure houdt Van Crombrugge al maanden van de Belgische velden. Zijn laatste duel dateert van 8 november van vorig jaar. Toen speelde Anderlecht 1-1 gelijk tegen KAA Gent. Van Crombrugge was lang in de race om als derde doelman mee te gaan met de Rode Duivels naar het EK, maar die droom lijkt nu stilaan voorbij.