Beckham droomt van grote namen: 'Je zegt gewoon 'Miami' en zij zeggen 'oké''

Beckham droomt van grote namen: 'Je zegt gewoon 'Miami' en zij zeggen 'oké''

Gepubliceerd: vrijdag 26 maart 2021 om 14:34vr 26-03-2021 om 14:34

David Beckham droomt ervan om met Inter Miami FC, de club waarvan hij mede-eigenaar is, de MLS te veroveren. Om dit te bewerkstelligen heeft de 45-jarige Engelsman grote plannen, zoals het aantrekken van spelers als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar.

"Dat zijn zonder twijfel de spelers die we naar onze club willen brengen. Ik denk dat de fans dat erg zullen waarderen", vertelt Beckham in gesprek met ESPN. Eerder trok Inter Miami al spelers als Blaise Matuidi en Gonzalo Higuaín aan. "Dit zijn spelers waarvan we denken dat ze bijdragen aan de glitter en glamour van de club", redeneert de oud-middenvelder. "In de toekomst willen we ook andere spelers met grote namen binnenhalen, zoals Leo en Cristiano. Als eigenaren willen we spelers die gedreven zijn en die alles willen winnen, dat is onze prioriteit."

Op de vraag of het moeilijk is om spelers als Messi, Ronaldo en Neymar aan te trekken, reageert Beckham koel: "Om eerlijk te zijn is het geen moeilijk verhaal. Je zegt gewoon 'Miami' en zij zeggen: 'oké!'", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws