KAA Gent en Anderlecht spelen gelijk, verloren zoon keert terug

22-03-2021 13:45
5

KAA Gent en Anderlecht hebben maandagmiddag nog een oefenwedstrijd afgewerkt. Die eindigde zoals ze begonnen was, op 0-0 dus.

De wedstrijd was vooral bedoeld om spelers die minder aan bod komen wat minuten te geven, maar bij KAA Gent draaide dat verkeerd uit. Aanvaller Niangbo moest na tien minuten het veld al verlaten met een blessure en werd vervangen door Chakvetadze, die dan weer net terug is uit blessure. Ondanks die vroege wissel waren de betere kansen in die eerste helft voor Gent, maar gescoord werd er niet.

Na de pauze mocht De Bruyn invallen bij KAA Gent. Hij viel in augustus uit met een kruisbandblessure, maar is bijna terug matchfit. Ook Diedhiou, Bezus, Oladoye kwamen in bij de pauze. KAA Gent raakte wel nog het doelhout, maar uiteindelijk waren er geen goals te zien.