Lang onthult zijn grote ambities: 'Wereldtop, WK winnen, Champions League'

Lang onthult zijn grote ambities: 'Wereldtop, WK winnen, Champions League'

20-03-2021 23:00 Laatste update: 23:01
42

Noa Lang is bij Club Brugge al snel uitgegroeid tot een bijzonder belangrijke pion en een smaakmaker in onze competitie. De Nederlander werd ook al gelinkt aan de nationale ploeg van Nederland, maar kreeg nog geen selectie in de bus. Toch wil Lang niet bij de pakken blijven neerzitten.

Lang leek wel kans te maken op een selectie voor Oranje, maar moet zich tevreden stellen met een plekje bij Jong Oranje en het daarbij horende EK. Een teleurstelling is het echter niet voor Lang. "Helemaal niet", zegt Lang in Het Laatste Nieuws.

"Het EK onder 21 is zó een mooi podium. Liever daar spelen dan bij Oranje misschien eens te mogen invallen", gaat de smaakmaker van Club Brugge verder. Toch is er flink wat druk op bondscoach Frank De Boer om Lang toch te selecteren. Lang heeft echter nog geen telefoontje gekregen van zijn landgenoot. "Nee. Ik heb nog geen gesprek met hem gehad", aldus Lang.

Voor Lang is het echter duidelijk, hij wil in de toekomst Oranje-international worden en nog meer. Zijn ambitie is eindeloos. "Ik wil de wereldtop halen. Een WK winnen, de Champions League... Klaar", besluit Lang.