UPDATE: KRC Genk beloont talentrijke Limburger met contractverlenging tot 2024

UPDATE: KRC Genk beloont talentrijke Limburger met contractverlenging tot 2024

17-03-2021 14:17 Laatste update: 16:03
2

KRC Genk heeft Matisse Didden een fijne dag bezorgd. Het jeugdproduct van de Limburgers mocht deze woensdag zijn handtekening zetten onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2025 aan de huidige herfstkampioen verbindt.

Via de eigen kanalen laat Genk weten dat het verder doorgaat met de negentienjarige Didden. De youngster valt vooral op vanwege zijn rijzige gestalte, met zijn 1m95. Liefst van al voetbalt Didden als centrale verdediger, al kan hij ook wel als controlerende middenvelder uit de voeten. Bij de jeugd liet hij zijn kwaliteiten al meermaals bewonderen.

De voorbije weken en maanden klopt Didden echter ook steeds luider op de deur van het A-elftal. Begin februari mocht hij de overstap zetten en in het recente duel tegen Cercle Brugge mocht hij zelfs voor het eerst op de bank plaatsnemen. Die progressie heeft Genk overtuigd om het 'jonge, talentrijke eigen product' langer aan zich te binden. De vorige verbintenis van Didden zou deze zomer aflopen.

Update: KRC Genk heeft op de officiële kanalen de berichtgeving over de contractverlenging van Matisse Didden aangepast. Het jeugdproduct van de Limburgers tekent een contract tot 2024 en niet tot 2025.