KV Oostende gaat strijd aan met Club Brugge en Genk: Groten ambeteren

KV Oostende gaat strijd aan met Club Brugge en Genk: "Groten ambeteren"

12-03-2021 20:30
4

Met nog vier speeldagen in de reguliere competitie te gaan, is de strijd om Play-Off 1 helemaal losgebarsten. KV Oostende is één van de grote kanshebbers om bij de eerste vier te eindigen. De Kustploeg gelooft er zelf ook in.

KVO werd voor het seizoen nog gebombardeerd tot een middenmoter of zelfs degradatiekandidaat dit seizoen, maar presteert boven de verwachtingen. "In ons hoofd zat top acht, daar kunnen we blij mee zijn", zegt doelman Guillaume Hubert in Sport/Voetbalmagazine.

"Maar een topvoetballer wil uiteindelijk altijd méér. En dan kom je uit bij Play-Off 1", gaat Hubert verder. "Waarom niet, we zijn sportlui, je moet het hoogste willen. En misschien zou het ook niet slecht zijn dat het kleine Oostende daar straks de groten wat gaat ambeteren. De titelstrijd is beslecht, in mijn ogen toch, maar daarna kan alles. Het zal niet gemakkelijk worden, maar ons lot ligt in onze handen", besluit hij.

KV Oostende heeft de komende weken nog een vrij makkelijk programma, met nog wedstrijden tegen de drie laagst geklasseerde teams. Concurrent RSC Anderlecht speelt dan weer tegen Club Brugge en Royal Antwerp FC.