‘Manchester City doet De Bruyne nieuw en verbeterd contractvoorstel’

‘Manchester City doet De Bruyne nieuw en verbeterd contractvoorstel’

10-03-2021 08:45
5

Manchester City wil graag door met Kevin de Bruyne. De Rode Duivel is een verlengstuk van de tactiek van Pep Guardiola en wordt al een tijdje gelinkt met een contractverlenging. Volgens Het Nieuwsblad heeft City nu een voorstel op tafel gelegd.

Door de perikelen en de breuk met makelaar Patrick De Koster voert De Bruyne de gesprekken zelf. Op de achtergrond krijgt hij raad van een team van advocaten en zijn vader Herwig. KDB zou een voorstel hebben gekregen waardoor hij meer zal verdienen dan de huidige 18 miljoen euro bruto per jaar. De grote lijnen liggen vast en enkel de details worden nog besproken.

Er wordt verwacht dat De Bruyne een nieuw contract zal tekenen voor het einde van het seizoen. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot 2023. Zelf wil hij blijven als City mee kan strijden voor de Champions League. En daarvoor wil de club ook de transfermarkt opgaan. De flirt met Lionel Messi lijkt voorbij, maar namen zoals Erling Braut Haaland en zelfs Romelu Lukaku worden wel nog genoemd.