We zullen er in Brugge alles aan doen om de 0-6 uit de heenronde recht te zetten”

"We zullen er in Brugge alles aan doen om de 0-6 uit de heenronde recht te zetten”

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 22:07do 04-03-2021 om 22:07

Naast Club Brugge is misschien wel Zulte Waregem dé ploeg in vorm. De troepen van Franky Dury zakken zondag af richting Jan Breydel om er de confrontatie aan te gaan met de onbetwistbare leider. Kapitein Damien Marcq heeft geen schrik en gaat met open vizier richting Brugge.

Zulte Waregem staat op een mooie zesde plaats en doet nog steeds mee voor Play Off 1. Zulte staat op drie punten van de vierde plaats, dus een verwinning op Club Brugge zou een gouden driepunter zijn voor Franky Dury en de zijne. Kapitein Damien Marc vindt dat ze met de vorm die ze nu te pakken hebben geen schrik hoeven te hebben. "De jongste weken leverden drie opeenvolgende overwinningen ons plots ook veel plaatsen winst in de rangschikking op. We mogen ons echter niet blindstaren op die stand. Het voornaamste was dat we elke wedstrijd tegenwoordig aanvatten met de ingesteldheid om drie punten te pakken. We kwamen weer uit achterstand en toonden ons mentaal heel weerbaar. Met onze vorm van het moment kunnen we echt iedereen kloppen. Daarom precies is de match in Brugge bijzonder interessant", vertelt Marcq aan Het Laatste Nieuws.

In de heenronde kende Zulte Waregem een mindere periode, Club ging er met 0-6 winnen. Dat zijn ze in Waregem nog niet vergeten. sowieso zullen wij er in Brugge alles aan doen om de 0-6 uit de heenronde recht te zetten”, geeft aanvoerder Damien Marcq aan. "We zijn er in geslaagd uit die diepe put weg te klauteren. We hebben veel zwarte sneeuw gezien, maar pakten belangrijke overwinningen. In Gent en op Antwerp, dat waren cruciale driepunters om onderin weg te geraken", sloot de kapitein af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws