Vrancken over bekeruitschakeling: Je ziet vooral ontgoocheling

Vrancken over bekeruitschakeling: "Je ziet vooral ontgoocheling"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 21:37do 04-03-2021 om 21:37

KV Mechelen mag een einde maken aan haar bekeravontuur. De Kakkers verloren in de kwartfinales met duidelijke cijfers van KRC Genk, 4-1. Vooral in de eerste helft werd KV Mechelen onder de voet gelopen door een sterk KRC Genk. Wouter Vrancken was ontgoocheld na de bekeruitschakeling.

4-1, dat zijn duidelijke cijfers. Ook het spelbeeld was in het voordeel van KRC Genk. Dat zag ook Wouter Vrancken. "Vooral over de manier waarop we gestart zijn. In de tweede helft hebben we met meer lef gespeeld, maar toen was het kalf al half verzopen. Dat is jammer, want je mag verliezen, maar je moet wel telkens op volle intensiteit spelen. We waren allemaal samen niet goed genoeg. In de tweede helft namen we de match even in handen, maar de derde goal viel toen we even met tien spelers vielen", liet Vrancken optekenen na de wedstrijd.

Toen Vrancken werd gevraagd of hij zich kwaad heeft gemaakt in de rust of na de wedstrijd. "Of ik heb gedonderd en gebliksemd? Nee, je ziet vooral ontgoocheling", aldus Vrancken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws