Frutos over mogelijke terugkeer naar Anderlecht: “Dan heb ik meer ervaring”

Frutos over mogelijke terugkeer naar Anderlecht: “Dan heb ik meer ervaring”

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 12:27wo 03-03-2021 om 12:27

Nicolas Frutos maakte de overstap van RSC Anderlecht naar DC United. Hij wordt daar assistent van Hernan Losada. Tegenover Het Nieuwsblad spreekt Frutos onder meer over een mogelijke terugkeer naar paars-wit.

Frutos legt zijn keuze voor DC United uit. “Dit keer voelde ik me erg goed in mijn vel bij Anderlecht. Mijn samenwerking met Kompany was top. Vincent vroeg onze mening en nam die mee bij het nemen van zijn beslissingen. Hij werkte nog harder dan ik. Overdreven veel zelfs.” (lacht)

“Maar Kompany gaat een topcoach worden, echt waar”, gaat Frutos verder. “Toen ik dat voorstel kreeg van DC United, heb ik zelfs twee weken gewacht om daar met Vincent over te praten. Ik moest goed nadenken, maar uiteindelijk koos ik toch voor Amerika.”

“Weet je, ik heb héél veel ideeën in mijn hoofd. Alleen is Anderlecht zo'n goed gestructureerde club dat ik niet altijd de ruimte had om die te ontplooien. Bij DC United krijg ik meer verantwoordelijkheid en de volgende drie jaar kan ik mijn theorieën toetsen aan de praktijk. Geloof me, als ik terugkom, zal ik een trainer zijn met veel meer ervaring.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws