Mechelen gehavend voor dubbele confrontatie met Beerschot: Een aderlating

Mechelen gehavend voor dubbele confrontatie met Beerschot: "Een aderlating"

10-02-2021 20:36

KV Mechelen speelt de komende vier dagen twee keer tegen Beerschot. Donderdag in de Beker van België en zondag in de competitie. Coach Wouter Vrancken zit op dit moment nog met veel vraagtekens. Hij zal het sowieso met een gehavende ploeg moeten doen. 

"Bateau en Walsh zijn er nog niet bij. Het ziet er voor hen wel goed uit richting het weekend. Van Damme (adductoren en buikspieren, red.) is niet klaar geraakt en is ook een vraagteken voor zondag", vertelde Vrancken aan Het Laatste Nieuws. "Ook Thoelen heeft voor morgen te veel last aan de quadriceps, al ging Coucke sowieso spelen. Shved is er eveneens niet bij. Hij heeft een klein scheurtje in de hamstrings en zal een week à tien dagen out zijn."

Het uitvallen van Shved is een serieuze domer. “Dat is een aderlating. Shved was als een extra transfer voor ons de voorbije weken", vervolgde de coach van Malina. "Door zijn introverte persoonlijkheid geeft hij niet snel aan, wanneer hij wat hinder ondervindt. Als je aan hem vraagt hoe de benen aanvoelen, dan is het altijd goed. Ook op de data viel niet te zien dat hij op het randje zat. Maar goed, zijn blessure valt nog mee", besloot Vrancken.