OFFICIEEL: KAS Eupen maakt meteen opvolger van De Wolf bekend

OFFICIEEL: KAS Eupen maakt meteen opvolger van De Wolf bekend

31-01-2021 11:45 Laatste update: 01-02-2021 11:42
6

De weg naar Antwerp ligt stilaan open voor Ortwin De Wolf. Zijn club Eupen heeft namelijk al een nieuwe keeper beet. Volgens L'Avenir is de transfervrije Robin Himmelmann op komst. 

Momenteel is Theo Defourny de titularis bij Eupen, maar de komst van Himmelmann (31) moet voor extra concurrentie zorgen. Himmelmann heeft voorlopig alleen maar bij Duitse ploegen gespeeld. Zijn laatste club was St. Pauli. Bij die tweedeklasser heeft hij 179 wedstrijden op de teller staan.

Eupen zou al een akkoord hebben met Himmelmann. Zijn makelaar was zaterdag aan de Kehrweg om de laatste details nog af te ronden. Als Himmelmann inderdaad wordt voorgesteld, kan Eupen zonder zorgen De Wolf naar de Bosuil sturen. Voorlopig zou het wel maar om een huurdeal gaan. 

Eupen speelde zaterdag nog 1-1 gelijk tegen Moeskroen. Het staat op de twaalfde plaats in de Jupiler Pro League

Update: Het Nieuwsblad was getuige van de aankomst van De Wolf aan het Bosuilstadion. Met zijn voetbaltas in de hand betreedde hij het Antwerp-stadion. Wellicht volgen de medische testen en nadien de ondertekening van het contract.

Update: KAS Eupen heeft meteen de opvolger van de naar Antwerp vertrokken Ortwin De Wolf bekendgemaakt op haar website. Robin Himmelmann komt transfervrij de club versterken. Hij heeft een contract tot 30 juni 2021 getekend.