Frustratie Waasland-Beveren is groot: “Stoelen door de kleedkamer gevlogen”

Frustratie Waasland-Beveren is groot: “Stoelen door de kleedkamer gevlogen”

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 09:27wo 27-01-2021 om 09:27

Waasland-Beveren leek op weg naar een punt tegen KV Mechelen, maar in de laatste minuut van de extra tijd gaf het alles alsnog weg. De frustratie was erg groot bij de rode lantaarn van de Jupiler Pro League.

“Er zijn wat stoelen door de kleedkamer gevlogen”, zei verdediger Jur Schryvers na afloop tegenover Het Nieuwsblad. “We kennen onze situatie. We staan op de laatste plaats en dan is een gelijkspel tegen Mechelen een goed resultaat. Maar we hinkten op twee gedachten. Er zat misschien iets meer in, zeker met die kans van Albanese. In de slotminuut waren we niet scherp genoeg en stonden er plots twee spelers alleen in de zestien.”

“Er zijn nog dertig punten te verdienen”, zegt coach Nicky Hayen op zijn beurt. “Daarvan willen we er zo veel mogelijk winnen. Ik ga niet zeggen dat wij ons geen zorgen maken, hé. Dit was nog geen match van alles of niks. We weten dat de volgende matchen tegen Antwerp en Club Brugge zijn, maar in de laatste acht matchen moeten we proberen het verschil te maken. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. In de tweede helft hebben we bewezen dat we kunnen terugvechten.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws