Vergooit Vanden Borre weer een kans? ‘Al twee weken afwezig bij Anderlecht’

Vergooit Vanden Borre weer een kans? ‘Al twee weken afwezig bij Anderlecht’

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 07:00wo 27-01-2021 om 07:00

Anthony Vanden Borre werd telkens weer in de armen gesloten bij RSC Anderlecht. De rechtsachter mocht bij paars-wit zijn conditie op peil houden en ondertussen werd hij op termijn klaargestoomd als jeugdcoach. Het Laatste Nieuws meldt echter dat VDB al twee weken afwezig is.

Vanden Borre leek eerst als voetballer een comeback te maken, maar uiteindelijk was de kloof van jaren zonder competitievoetbal te groot. De voormalige Rode Duivel was wel een goede invloed in de kleedkamer en gaf de jeugd raad. Een toekomst als jeugdcoach was het idee en VDB mocht leren onder de vleugels van Craig Bellamy.

Vanden Borre is nu echter al twee weken afwezig. Zijn foto staat ook niet langer op de website van Anderlecht. "Maar waarom hij ontbreekt, weten we niet", klinkt het bij zijn ploegmaats. De entourage van VDB is vaag en er zou alvast geen blessure mee gemoeid zijn. Het is niet de eerste keer dat Vanden Borre met een mentaliteitsprobleem kampt.

‘Op Neerpede blijven alle partijen hopen dat Vanden Borre alsnog de draad oppikt. Niet alleen omdat hij een kind van de club is, maar evengoed omdat hij blijk gaf van trainerspotentieel. Grijpt Vanden Borre die kans niet, dan ziet het er niet naar uit dat hij nog aan de slag zal kunnen bij Anderlecht en zal hij zich moeten focussen op zijn voetbalacademie. Het ligt in zijn handen’, klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws