Breaking news

Lang en Vanaken terug bij Club Brugge, toptalent Mbamba krijgt kans

Luckassen pakt rood bij competitiedebuut en verliest ook nog ondanks goal Thelin

Luckassen pakt rood bij competitiedebuut en verliest ook nog ondanks goal Thelin

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 19:57ma 18-01-2021 om 19:57

Derrick Luckassen heeft zijn competitiedebuut bij Kasimpasa volledig gemist. De ex-speler van RSC Anderlecht kreeg maandag rood bij zijn eerste speelminuten. Ondanks een doelpunt van Anderlecht-huurling Isaac Kiese Thelin ging Kasimpasa met 1-2 de boot in tegen BB Erzurumspor.

Bij Anderlecht had Vincent Kompany Luckassen niet meer nodig. Paars-wit eindigde de verhuurovereenkomst en PSV liet de centrale verdediger naar Turkije trekken. De huurling maakte vorige week in de beker tegen Fenerbahçe zijn officiële debuut voor Kasimpasa en verloor toen met 0-1.

Maandag werd de Turkse start van Luckassen niet veel beter. Vlak voor het einde van de partij maakte de verdediger zich wat te breed. Zijn tegenstander ging gretig naar de grond en de ref vond een tweede gele kaart en dus een uitsluiting op zijn plaats.

Bij de rode kaart van Luckassen stond de 1-2 eindstand al op het bord. De bezoekers waren op een dubbele voorsprong gekomen door Cenk Ahmet Alkilic en Ricardo Gomes. In de 73e minuut deed Thelin nog iets terug. Maar verder dan de eerste goal van de Zweed bij Kasimpasa kwam de thuisploeg niet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had Anderlecht Luckassen moeten houden?

Ja
10%
Nee
90%
(61 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws