Losada officieel voorgesteld bij DC United: Ze zullen genieten

Losada officieel voorgesteld bij DC United: "Ze zullen genieten"

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 16:58ma 18-01-2021 om 16:58

Hernan Losada is nu ook officieel trainer van het Amerikaanse DC United. Dat nieuws raakte zondag al bekend, maar de Argentijn werd daags na de verloren partij tegen Club Brugge ook officieel voorgesteld door de MLS-club. Bij DC United is men ook uitermate tevreden met zijn komst.

DC United heeft grote verwachtingen van Losada, die de club weer aan successen moet helpen. "We zijn ervan overtuigd dat Losada de ideale persoon is om ons team op sleeptouw te nemen", gaf general manager Dave Kasper aan op de clubkanalen.

"Losada is een sterke leider en een strateeg met een aanvallende ingesteldheid. We zijn zeker dat onze spelers hem snel zullen opnemen. Ze zullen genieten van zijn "high-energy" voetbal", klonk het.

Ook Losada had al een boodschap voor de Amerikaanse fans. "Ik sta te popelen om een nieuw succesvol hoofstuk te schrijven bij deze club. Ik geloof erin dat we elke match moeten spelen om te winnen. Dat is de beste manier om zoveel mogelijk kansen te creëren. Ik kijk ernaar uit om onze fans te entertainen en wedstrijden te spelen", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws