'Mandzukic staat voor Serie A-terugkeer, maandag medische keuring'

'Mandzukic staat voor Serie A-terugkeer, maandag medische keuring'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 14:47zo 17-01-2021 om 14:47

Mario Mandzukic zal maandag medisch gekeurd worden door AC Milan, stellen meerdere Italiaanse media. De 34-jarige spits is sinds vorige zomer clubloos en speelde zijn laatste wedstrijd in maart van het vorige jaar, maar lijkt snel te gaan tekenen bij I Rossoneri.

Mandzukic zal naar verluidt een contract voor anderhalf jaar tekenen bij Milan. De Kroaat wordt de tweede versterking van Milan in dit kalenderjaar, nadat vrijdag de komst van Soualiho Meïté officieel werd gemaakt.

Milan-trainer Stefano Poli wilde op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Cagliari van maandag niet ingaan op de komst van Mandzukic. "We hebben morgen een belangrijke wedstrijd, ik kan niet praten over spelers die geen deel uitmaken van het team", zei 55-jarige oefenmeester.

Mandzukic speelde voor het laatst voor Al-Duhail uit Qatar. Afgelopen zomer werd het contract van de spits 'in wederzijds overleg' ontbonden. In zeven officiële wedstrijdn voor de club, scoorde Mandzukic één keer. In maart 2020 speelde hij zijn laatste wedstrijd voor Al-Duhail.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws